BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Clouseau speelt uniek concert op TOTZ podium en jij bepaalt de setlist

MIDDELKERKE/WESTENDE – Tien Om Te Zien komt opnieuw naar Westende. Op 25 juli staat de slotavond van de acht dagen durende opnamereeks volledig in het teken van levende Nederpoplegende Clouseau. Ter gelegenheid van hun 40ste verjaardag geven Koen en Kris Wauters een exclusieve TOTZ-show.

Nog twee maanden en het meest iconische muziekfeest van het land wordt weer neergepoot in Westende. Tien Om Te Zien maakt zich op voor acht avonden op rij: van maandag 15 tot donderdag 25 juli. De slotavond belooft nog net dat tikkeltje specialer te worden, want Tien Om Te Zien sluit voor de gelegenheid af, met een unieke special waarin de 40ste verjaardag van Clouseau wordt gevierd. Op donderdag 25 juli zetten Koen en Kris de zeedijk van Westende in lichterlaaie met een bijzonder concert vanop het TOTZ-podium en de kijker thuis bepaalt hun setlist.

U vraagt, Clouseau zingt

Iedereen kan vanaf nu via VTM.be stemmen op zijn favoriete Clouseau-hits en zo mee de top 10 van de Clouseau-special bepalen. “We zijn enorm benieuwd welke nummers de kijkers zullen kiezen” aldus Koen en Kris Wauters van Clouseau. “De tien populairste nummers van Clouseau doorheen de jaren… Wij hebben wel een vermoeden maar de lijst durft toch al eens te veranderen. Bovendien hebben we een hele geschiedenis met het programma Tien Om Te Zien en dat kan misschien het resultaat beïnvloeden? We zijn dus benieuwd welke nummers wij mogen brengen op de Clouseau-special van Tien Om Te Zien. Daar kijken we naar uit!”

Wil je erbij zijn?

Wie dit exclusieve Clouseau-concert live wil beleven kan vanaf nu betalende tickets scoren via VTM.be. De special zal nadien ook te zien zijn bij VTM, een concrete uitzenddatum volgt later.

Iedereen kan vanaf nu via VTM.be stemmen op zijn favoriete Clouseau-hits en zo mee de top 10 van de Clouseau-special bepalen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws