BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

De Slimste Mens ter Wereld op Nerdland Festival 

De Slimste Mens ter Wereld op Nerdland Festival

WACHTEBEKE – Op 24, 25 en 26 mei gaat op Domein Puyenbroeck, de derde editie van het Nerdfestival door. Dé hoogmis voor wetenschapsfans, zelfverklaarde nerds en iedereen met een gezonde portie nieuwsgierigheid.

Keer op keer bewijzen Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel dat er meer interesse voor wetenschap is dan veel mensen denken. Er zijn meer dan 200 shows, talks en experiences op Nerdland Festival. Grote entertainende shows die een smakelijke introductie geven tot allerlei thema’s zoals games, theme parks, kunst en sport. Droogweg uitleggen hoe alles werkt, daar wordt ver van weggebleven.

Nerdland Festival

De wetenschappelijke feiten worden gekruid met demo’s, van de pot gerukte experimenten en een flinke dosis humor. In de kleinere tenten kan je terecht voor deep dives in de meest gespecialiseerde onderwerpen. Een talk over kwantumsensoren in een afgeladen volle tent? Het kan op Nerdland Festival. Dat allemaal in die typisch ongeremde festivalsfeer: van alles om te zien en te doen, frisse pintjes en een gezellige grasweide.

De Slimste Mens ter Wereld: The Nerd Edition

Het festival pakt uit met een exclusieve special: ‘De Slimste Mens ter Wereld: The Nerd Edition’. Vlaanderens meest gekende en geliefde quiz wordt voor het eerst gebracht voor een live publiek. Erik Van Looy is uiteraard de quizmaster van dienst. Deelnemers Bart Cannaerts, Freek Braeckman en Sofie Lemaire worden het vuur aan de schenen gelegd met extra nerdy vragen. Lieven Scheire en Jonas Geirnaert overzien het geheel als jury.

Alle info en tickets vind je hier

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws