BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Feest in de straten van Het Gulle Heem voor de Dag van de Buren

Feest in de straten van Het Gulle Heem voor de Dag van de Buren

WEVELGEM – ‘Beter een goede buur dan een verre vriend’, meent men in centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Daarom zet het woonzorgcentrum, de buren in de bloemen, want buren staan gelijk aan ontmoeting en verbondenheid met de buurt, aan gezellige babbels, een helpende hand als het nodig is. Iets waarvoor Het Gulle Heem de buren zéér dankbaar is.

Vandaag worden alle bewoners van het woonzorgcentrum, de assistentiewoningen ‘Tilia’ en de aanleunwoningen in de Processieweg uitgenodigd om samen te picknicken. Personeel en de bewoners heffen er samen het glas en eten een hapje, begeleid door een streepje muziek en misschien zelfs een dansje.

Buren welkom

Op zondag 2 juni om 11 uur zijn alle buren van de omliggende straten uitgenodigd voor een aperitief in of aan lokaal dienstencentrum Het Knooppunt. Wie wil, kan tot 13 uur langskomen voor een hapje, een drankje en een gezellige ontmoeting.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
31 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving
Herbert Verhaeghe

Kuurne meets Kuurne in … Wevelgem

WEVELGEM – Zanger-presentator Herbert Verhaeghe is een bezige bij én Kuurnenaar. Zijn dorpsgenoot, Nico Speleers, ook een bezige bij (én dus ook) Kuurnenaar, ontmoet Herbert