BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Hippo@UNIE-K opendeurt op zaterdag 25 mei 2024

BRUGGE – Tijdens dit evenement van UNIE-K krijg je een exclusieve inkijk in hun activiteiten met paarden. Dankzij hippotherapie ontdekken en versterken kinderen en volwassenen met een bijzondere zorgvraag hun talenten. Dit hippotherapiecentrum is volledig aangepast aan hun noden.

Iedereen is er welkom tussen 13u30 en 17u00. Je kan er kennis maken met de diverse aspecten van hippotherapie: er zijn demonstraties in de piste (grondwerk en aangepast paardrijden), infostands over rolstoelmenwagen, begeleid werken en dierenbeleving, er is ook professionele uitleg over het huifbed. Passeer zeker ook langs de hoefsmid die je aan het werk zal zien. Verder is er een jobcafé en een infostand voor vrijwilligers.

Nadien kan je gezellig napraten in de bar met live muziek van True Blue en bij het ijsjeskraam.  Kinderen kunnen zich uitleven bij de volksspelen en de schminkstand.

Opendeur bij Hippo@UNIE-K op zaterdag 25 mei 2024, tussen 13u30 en 17u00, Chartreuseweg 53, 8200 Sint-Michiels (Brugge).

Voor vragen over zorg en ondersteuning kan je terecht bij de medewerkers van zorgvraag. Meer info op uniek.org/opendeurhippo

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws