BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Horta Kuurne – Dendauw steunt Think Pink met plantjesactie

Horta Dendauw

KUURNE – Vanaf vrijdag 3 mei tot en met zondag 12 mei hebben klanten van Horta Kuurne – Dendauw de kans om hun steun te tonen voor Think Pink tijdens hun bezoek aan de winkel. Horta Kuurne – Dendauw biedt vanaf vandaag plantjes te koop aan waarbij een bedrag van 1,5 euro wordt gedoneerd aan Think Pink, een Belgische organisatie die zich inzet voor borstkankerpreventie, -opsporing en -ondersteuning.

Wat deze actie nog bijzonderder maakt, is de betrokkenheid van vrijwilligers van zowel Think Pink als Horta tijdens de verkoopweekends. Onder meer morgen zullen twee medewerkers van Think Pink aanwezig zijn in Horta Kuurne – Dendauw om de actie extra te ondersteunen. Deze enthousiaste vrijwilligers zullen in de winkels aanwezig zijn om klanten te helpen bij de verkoop van de plantjes. Het is tevens een gelegenheid voor gemeenschappen om samen te komen, solidariteit te tonen en een belangrijke oorzaak te ondersteunen.

“Wij bij Horta Kuurne voelen ons vereerd om deel te nemen aan dit belangrijke initiatief ter ondersteuning van borstkankeronderzoek en -ondersteuning,” verklaart Lieven Dendauw, eigenaar van Horta Kuurne. “Onze samenwerking met Think Pink stelt ons in staat om een directe impact te hebben op het leven van degenen die getroffen zijn door deze ziekte. We hopen dat onze klanten deze kans zullen aangrijpen om bij te dragen aan een betere toekomst voor iedereen.”

De Think Pink plantjes zullen beschikbaar zijn bij Horta Kuurne – Dendauw, gelegen langs de Brugsesteenweg in Kuurne, van 4 mei tot 12 mei.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving