BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws, Ongevallen

Jonge vrouw in kritieke toestand nadat ze achteraan op landbouwvoertuig botst en daarna tegen een boom tot stilstand komt

Jonge vrouw in kritieke toestand te Langemark

LANGEMARK-POELKAPELLE – Zondagmorgen omstreeks 06.45u kwam het op de Provincieweg te Bikschote, deelgemeente van Langemark-Poelkapelle tot een zware aanrijding tussen een BMW en een tractor met landbouwmachine.

Beide voertuigen reden richting Ieper toen – ter hoogte van het kruispunt met de Diksmuidestraat – de tractor linksaf wou slaan, het moment waarop de 23-jarige bestuurster van de BMW achteraan vol tegen de tractor met landbouwwerktuig knalde.

Hierbij liep de BMW zware schade aan de bestuurderszijde op. De wagen tolde nog wat verder en kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand.

Brandweer Westhoek kwam ter plaatse om de bestuurster uit haar wrak te bevrijden. Ze werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Een verkeersdeskundige kwam ter plaatse om de precieze oorzaak van het ongeval te onderzoeken. Een deel van de Provincieweg bleef urenlang afgesloten voor het verkeer.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Brandweer en Politie, Nieuws, Ongevallen
Nieuwe recreatieve hotspot bij het Vijverpark

Nieuwe recreatieve hotspot bij het Vijverpark

LANGEMARK-POELKAPELLE – Dankzij financiële steun van de Provincie West-Vlaanderen kon het lokaal bestuur van Langemark-Poelkapelle een nieuwe recreatieve hotspot openen. De ontmoetingsplaats met een capaciteit