BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Kuurnse G – sporters ontvangen op het gemeentehuis

Special Olympics

KUURNE – Vrijdagavond zijn de dertien Kuurnse deelnemers aan de Special Olympics, die dit jaar plaatsvonden in La Louvière, ontvangen op het Kuurnse gemeentehuis. In totaal namen 3500 atleten met een verstandelijke beperking deel aan de Special Olympics.

De ontvangen G – sporters waren: Philip Adam (badminton), Thibo Blincke (tafeltennis), Wim Deconinck (bowling), Colin Denorme (softbalwerpen), Pieter Denoulet (bowling), Glenn Deprez (schoolslag en vrije slag), Branco Lutin (schoolslag en vrije slag), Christ Planckaert (schoolslag en vrije slag), Felien Sys (softbalwerpen), Christof Swaenepoel (tafeltennis), Michael Van Bossele (schoolslag en vrije slag), Floor Vandenbogaerde (netbal in de divisie medium), Sofie Vanryckeghem (schoolslag en vrije slag). 

Special Olympics

Ook Jean-Marie Delaere en Fabienne Tanghe werden in de bloemetjes gezet voor hun inzet als vrijwilligers om de atleten ter plaatse te ondersteunen.   Voor Jean-Marie Delaere was het trouwens reeds zijn 38 ste maal dat hij de atleten begeleidde tijdens de Special Olympics.  Onder meer Colin Denorme, Branco Lutin, Felien Sys en Christof Swaenepoel wisten in een van de disciplines waaraan ze deelnamen, laureaat te worden. Tijdens de spelen in La Louvière kregen de parasporters ook bezoek van Kuurns schepen Jan Deprez. Elke G – sporter die vandaag op het gemeentehuis werd ontvangen, kreeg van het gemeentebestuur een medaille overhandigd.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
31 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving