BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Live Nation Nieuws!

Live Nation Nieuws 08052024

MECHELEN – Festivals, concerten … nieuws van één van de grootste live entertainment bedrijven, met shows en evenementen over de hele wereld.

Vandaag … concertnieuws van onder meer Janet Jackson, Sleep Token, Fontaines D.C., Aaron Blommaert en Russ.

Janet Jackson: Together Again

Live Nation Nieuws! 05052024 001

Met meer dan 50 jaar ervaring op het podium, is Janet Jackson een ware legende in de muziekindustrie. Tijdens haar ‘Together Again’ tour viert ze niet alleen haar gouden jubileum, maar ook de verjaardagen van twee iconische albums. ‘The Velvet Rope’ viert zijn 25-jarig bestaan, terwijl ‘Janet’ al meer dan 30 jaar oud is. Hits zoals “Together Again”, “That’s The Way Love Goes” en “Got ‘Til It’s Gone” zullen zeker de revue passeren.

Janet Jackson staat op het punt om haar Belgische fans te verrassen met een epische reünie. Op donderdag 3 oktober schittert ze met haar ‘Together Again’ tour in het Sportpaleis in Antwerpen, en Wyclef Jean zal haar vergezellen als speciale gast.

Sleep Token

Ontdek de mysterieuze wereld van Sleep Token live in concert. Op dinsdag 19 november betreedt de geheimzinnige Britse band Vorst Nationaal in Brussel, en ze nemen Bilmuri mee voor een mythische avond vol muzikale verrassingen.

Laat je betoveren door de unieke muziekmix van post-rock, post-classical en post-metal, gecombineerd met een soulful indiepop stem die je keer op keer weet te raken. Met hun derde studio album ‘Take Me Back to Eden’ veroverde Sleep Token de harten van fans over de hele wereld en behaalde meerdere topnoteringen in internationale hitlijsten.

Fontaines D.C.

Stap in de wereld van Fontaines D.C. en laat je meevoeren door de rauwe en intense postpunkmuziek van deze Ierse sensatie. Op 15 november betreden ze het podium van Vorst Nationaal in Brussel, en jij kunt erbij zijn! Maar dat is niet alles, want Fontaines D.C. neemt hun goede vrienden van de Engelse rockband Wunderhorse mee als speciale gast!

De bandleden van Fontaines D.C. hebben een unieke band die teruggaat naar hun dagen als studenten aan een muziekcollege in Dublin City. Hun gedeelde passie voor poëzie bracht hen samen en leidde tot de oprichting van de band in 2014. Voordat ze begonnen met het maken van muziek, brachten ze zelfs twee dichtbundels uit. Deze creatieve achtergrond geeft hun muziek een diepgang en intensiteit die je niet mag missen.

Met de aankondiging van hun vierde studioalbum ‘Romance’, dat op 23 augustus wordt uitgebracht, belooft Fontaines D.C. een meeslepende en emotionele luisterervaring. Het album verkent thema’s als liefde, relaties, identiteit en de chaos van de moderne wereld. De eerste single “Starburster” geeft al een voorproefje van wat je kunt verwachten, met zijn rauwe energie en emotionele diepgang.

Aaron Blommaert

Sinds de passage van Tovenaar in ‘The Masked Singer’ verovert Aaron Blommaert vele harten met zijn muziek. Dat doet hij dit najaar ook live met zijn allereerste clubtour doorheen Vlaanderen! Op vrijdag 11 oktober staat hij in Trix in Antwerpen, op vrijdag 18 oktober in Het Depot in Leuven en op donderdag 28 november in Cactus Muziekcentrum in Brugge. [Tickets]

Russ

Russ, een legendarische naam in de wereld van internationale hiphop, maakt in 2024 zijn langverwachte terugkeer naar de Europese podia. Voor zijn trouwe fans in België mag een optreden tijdens zijn It Was You All Along Europe Tour niet ontbreken. Op maandag 9 september staat Russ klaar om AB te veroveren

Russel Vitale, beter bekend als Russ, is niet zomaar een artiest. Deze multi-platina rapper, singer-songwriter en gerenommeerde producer is een ware alleskunner. Naast zijn muzikale talent excelleert hij ook in schilderen, regisseren en heeft hij zelfs enkele bestsellers op zijn naam staan. Op slechts 31-jarige leeftijd wordt Russ bewonderd om zijn artistieke onafhankelijkheid en zijn openheid over mentaal welzijn.

Met een indrukwekkende discografie, meer dan 22 miljard streams en 25 miljoen verkochte singles, heeft Russ wereldwijd faam vergaard. Zijn tweede album ‘There’s Really A Wolf’ domineerde de Billboard 200 Album Chart en bevat tijdloze hits als ‘What They Want’ en ‘Losing Control’. In 2022 richtte Russ zijn eigen indie label DIEMON op, waar hij niet alleen zijn eigen muziek uitbrengt, maar ook jong talent een platform biedt.

Zijn nieuwste album ‘Santiago’, uitgebracht in augustus 2023, is een meesterwerk van diepgang en eerlijkheid. Met een mix van rap, hiphop en akoestische elementen, weet Russ keer op keer te verrassen en vernieuwen. Zijn grenzeloze toewijding aan zijn vak maakt van hem een unieke artiest die je live moet ervaren.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws