BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Live Nation Nieuws!

Live Nation Nieuws 08052024

MECHELEN – Festivals, concerten … nieuws van één van de grootste live entertainment bedrijven, met shows en evenementen over de hele wereld.

Vandaag … concertnieuws van onder meer Travis Scott, National Concert Week, Loreen, Angelina Mango, Ronny Chieng, Hollow Coves en Thirty Seconds to Mars.

Travis Scott

Deze zomer is het zover, Travis Scott komt eindelijk met zijn eigen headline show naar België! Op dinsdag 9 juli zal de Amerikaanse rapper het Sportpaleis in Antwerpen betoveren met zijn ‘Utopia-Circus Maximus World Tour’. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 10 mei om 10u via livenation.be.

Travis Scott, een naam die je vast al bekend voorkomt of anders zeker eentje om te onthouden. Met tien Grammy Award nominaties, Latin Grammy Award winst, een optreden in ‘Fortnite’ en vier nummer één albums in de Billboard 200, heeft dit hiphop icoon al heel wat op zijn naam staan. Vergeet niet dat hij de eerste artiest ooit is, die in minder dan een jaar tijd, drie nummer één hits in de Billboard Hot 100 heeft weten te scoren.

De unieke muziekstijl van Travis Scott, een mix van traditionele hiphop en lo-fi, zal je zeker niet onberoerd laten. Met zijn laatste album ‘Utopia’, dat vorig jaar uitkwam, zal hij nu de Belgische fans betoveren. En wist je dat bij elke verkochte ticket 1 euro naar de Cactus Jack Foundation gaat? Deze stichting zet zich in voor de jeugd in Houston door middel van speelgoedinzamelingen, studiebeurzen voor studenten aan HBCU-colleges en het ondersteunen van educatieve en creatieve projecten. Een extra reden om deze show niet te missen.

National Concert Week

Concert Week is terug in 2024! Van woensdag 8 tot en met dinsdag 14 mei vieren we livemuziek met ‘Hot deals’, dagelijkse wedstrijden en meer.

Geniet van de ‘Hot deals’ en koop je ticket aan voordeeltarief voor Thirty Seconds to Mars, Stevie Nicks, Glass Animals of Melanie Martinez. Een nieuwe dag, een nieuwe wedstrijd! We geven elke dag van de week een andere prijs weg, waaronder tickets voor aankomende shows van onder andere Deep Purple, Within Temptation, Goldband en meer. Neem dus zeker elke dag opnieuw een kijkje!

Loreen

Nog maar één vrouw wist het Eurovisiesongfestival twee keer weten te winnen: Loreen! Aanstaande zaterdag schittert ze opnieuw op het podium van deze prestigieuze liedjeswedstrijd. Dit keer niet als deelnemer, maar met haar hit “Tattoo”, waarmee ze vorig jaar de overwinning behaalde. En vandaag maakt ze haar terugkeer naar België bekend. Na een razendsnel uitverkochte show in Trix in 2023, zal de Zweedse popzangeres van Marokkaans-Berberse afkomst op woensdag 5 maart 2025 te bewonderen zijn in Ancienne Belgique in Brussel.

Loreen begon haar muzikale reis in 2004 met een deelname aan ‘Pop Idol’, de Zweedse versie van de zangwedstrijd ‘Idool’, waar ze op de vierde plaats eindigde. Zeven jaar later, in 2011, maakte ze opnieuw indruk met haar deelname aan Melodifestivalen, de Zweedse voorronde van het Eurovisiesongfestival, met het nummer “My Heart Is Refusing Me”. Opnieuw eindigde ze als vierde, maar Loreen gaf niet op en verruilde haar plek als eeuwige vierde voor die van trotse winnares. In 2012 won ze voor het eerst het Eurovisiesongfestival in Bakoe met de wereldhit “Euphoria”. Vorig jaar bezorgde ze Zweden opnieuw de overwinning tijdens de liedjeswedstrijd, met een onvergetelijke uitvoering van “Tattoo” in Liverpool.

Met vertrouwen in haar eigen talent en creatieve energie om haar visie te delen, werkt Loreen momenteel aan een nieuw album. In het voorjaar van 2025 zal ze haar nieuwe muziek met plezier delen met haar Belgische fans.

Angelina Mango

De spanning stijgt met de naderende finale van het Eurovisiesongfestival komende zaterdag. Volgens de bookmakers is er één artiest, die absoluut in de schijnwerpers moet staan: Angelina Mango. In haar thuisland Italië is ze al een gevestigde ster en nu is ze vastbesloten om de harten van heel Europa te veroveren. Niet alleen op het Eurovisiepodium, maar ook tijdens haar aankomende clubtour. Op maandag 4 november staat Angelina Mango in La Madeleine in Brussel.

Singer-songwriter Angelina Mango is dé Italiaanse sensatie van het jaar. Haar muziek is een boeiende mix van diverse invloeden, variërend van Italiaanse en Amerikaanse rap tot R&B en instrumentale klanken. Ondanks haar jeugdige leeftijd van 23 jaar heeft ze in Italië al twee platina platen en twee gouden platen op haar naam staan, en wist ze moeiteloos haar tour uit te verkopen. In 2020 bracht ze haar debuutsingle “Va tutto bene” uit, gevolgd door hits als “Ci pensiamo domani”, “Che t’o dico a fa” en “Voglia di vivere”. Haar Eurovisie-inzending “La Noia” heeft al meer dan een miljoen views op YouTube en bijna 60 miljoen streams op Spotify behaald. De cijfers spreken voor zich: Angelina Mango is een artiest die je absoluut niet mag missen.

Ronny Chieng: The Love To Hate It Tour

Stap in de wereld van de bruisende stand-upcomedy met Ronny Chieng, een unieke en fascinerende figuur, die zijn stempel heeft gedrukt op de Engelstalige comedy scene. Na zijn succesvolle optredens in de satirische Daily Show en zijn hilarische specials op Netflix, heeft Ronny besloten om zijn The Love To Hate It Tour deze zomer naar België te brengen.

Op dinsdag 27 augustus zal La Madeleine het toneel zijn, voor een avond vol onvergetelijke grappen en entertainment. Ronny Chieng, geboren in Maleisië en opgegroeid in verschillende delen van de wereld, heeft zijn sporen verdiend met uitverkochte shows over de hele wereld. Van Australië tot Londen en van India tot de Verenigde Staten, Ronny Chieng weet overal het publiek te betoveren met zijn unieke stijl en humor.

Naast zijn indrukwekkende stand-upcarrière heeft Ronny Chieng ook zijn weg gevonden naar het grote scherm, met rollen in films als ‘Crazy Rich Asians’ en Marvel’s ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’. En alsof dat nog niet genoeg is, is hij binnenkort te zien in de nieuwe serie ‘Interior Chinatown’ op Hulu.

Mis deze kans niet om deze getalenteerde komiek live te zien optreden in België. Kom en ervaar zelf waarom Ronny Chieng wordt beschouwd als een van de meest opwindende en veelzijdige comedians van deze tijd.

Hollow Coves: Nothing to Lose Tour

Dompel jezelf onder in de betoverende klanken van indiefolkband Hollow Coves. Na een uitverkochte show in Ancienne Belgique vorige maand, keren ze snel terug naar België. Op maandag 9 september zullen ze trots hun gloednieuwe album ‘Nothing to Lose’ presenteren in Trix in Antwerpen, gevolgd door een optreden op maandag 16 september in Cactus Club in Brugge.

Hollow Coves zag het levenslicht in 2013, toen Ryan Henderson en Matt Carins elkaar ontmoetten tijdens hun muziekstudies in Brisbane, Australië. Beiden dienen als zangers en songwriters en wisselen regelmatig af als leadzanger. De focus ligt altijd op het lied zelf en de positieve boodschap, dat het overbrengt. De klassiek geschoolde pianist Ryan en de relaxte surfer Matt vullen elkaar perfect aan, waardoor ze complexe muzikale ideeën, op een poëtische en luchtige manier kunnen vertalen.

Hun langverwachte album ‘Nothing to Lose’, werd eerder dit jaar uitgebracht en is een verzameling eerlijke en kwetsbare juweeltjes, doordrenkt met hoopvolle teksten. Laat je meevoeren door de laid-back vibes van Hollow Coves op 9 september in Trix en op 16 september in Cactus Club.

Thirty Seconds to Mars

Na het beklimmen van de Empire State Building in New York vandaag, kondigde Oscarwinnaar Jared Leto vanaf de top van dit iconische gebouw, de start aan van de monumentale Seasons 2024 World Tour van Thirty Seconds to Mars! De Amerikaanse band gaat op tournee door Latijns-Amerika, Europa, Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. En er is goed nieuws voor de Belgische fans: de legendarische band staat op 12 juni in Vorst Nationaal.

Sinds hun debuutalbum uit 2002 veroorzaakt Thirty Seconds to Mars hysterie overal waar ze komen. Ze verzamelden al heel wat gouden en platina platen, internationale nominaties en prijzen. Ze brachten tot nu toe al zes eclectische albums uit, even opwindend als krachtig, variërend van progressieve rock tot post-grunge en post-hardcore. Leiders van de band zijn Jared Leto, unaniem geprezen voor zijn stem, podiumprésence en charismatische persoonlijkheid, en zijn broer Shannon. Hun muzikaal oeuvre is even succesvol en innoverend als hun liveshows waarmee ze de wereld afreizen. Afgelopen september onthulde de band ‘It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day’, vijf jaar na hun laatste album ‘America’. Dit zesde album weerspiegelt perfect hun verlangen, om te experimenteren en ontdekken. Terwijl ze trouw blijven aan hun alternatieve rockstijl, wagen ze zich met succes aan meer elektronische popgeluiden en klinken ze moderner dan ooit. Thirty Seconds to Mars nodigt je dus uit voor een avond vol hits en nieuwe muziek op 12 juni in Vorst Nationaal.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws
Live Nation Nieuws 08052024

Live Nation Nieuws !

MECHELEN – Festivals, concerten … nieuws van één van de grootste live entertainment bedrijven, met shows en evenementen over de hele wereld. Vandaag … concertnieuws

Live Nation Nieuws 08052024

Live Nation Nieuws !

MECHELEN – Festivals, concerten … nieuws van één van de grootste live entertainment bedrijven, met shows en evenementen over de hele wereld. Met vandaag onder

Live Nation Nieuws! 002

Live Nation Nieuws !

MECHELEN/KUURNE,RED. – Glass Animals onder meer bekend van de megahit ‘Heat Waves’ onthullen de speeldatums van hun gloednieuwe internationale tour. Zij wachten op jou met