BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Nieuwe Carrefour Market in Menen zet in op lokale producten

Nieuwe Carrefour Market in Menen zet in op lokale producten

MENEN – De Carrefour Market in Menen opent de deuren in een volledig gerenoveerd gebouw. De winkel, met een oppervlakte van 1.490 m², ligt in hartje Menen en biedt een ruim assortiment verse producten en kruidenierswaren, met de nadruk op lokale producten en regionale roots.

Winkelverantwoordelijke Mario Debeuf en zijn 20 medewerkers, die in Menen en omgeving wonen, heten hun klanten hartelijk welkom. Met 14 jaar ervaring als supermarktmanager, is Mario enthousiast over het runnen van deze nieuwe Carrefour Market in Menen, de stad waar hij al 5 jaar woont. Hij is ervan overtuigd, dat deze nieuwe winkel een unieke winkelervaring zal bieden en zal bijdragen aan de lokale economie.

Focus op lokaal

De winkel steunt lokale producenten en biedt een ruime keuze aan lokale producten, zoals Grootmoeders Koffie, Wevelgemse koeken, Noyez frituursnacks en Pickels Camps.

Daarnaast vinden klanten er een selectie van biologische, vegetarische en hallal producten en een eigen beenhouwerij. Tot de specialiteiten van de winkel behoren ook aan het spit geroosterde kip, dry-aged vlees, een lunchassortiment, ter plekke gebakken brood en een bakkerij die is uitgerust met een rijskast.

Duurzaamheid centraal bij de renovatie van de winkel

Het gebouw is van binnen volledig gerenoveerd enkel de buitenmuren zijn bewaard gebleven. In het belang van duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid, heeft de winkel zich ingezet, om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen, door een CO2-koelsysteem te gebruiken en zonnepanelen te installeren om in een deel van de energiebehoefte te voorzien.

7 op 7 open en een breed scala aan diensten

De winkel heeft ruime openingstijden en is elke dag open. Er is een parking met meer dan 100 parkeerplaatsen en met laadpalen voor elektrische voertuigen. Klanten kunnen er ook terecht voor cadeaukaarten en bloemen. Ook TooGoodToGo-pakketten ophalen. Er is ook een inzamelpunt voor gebruikte olie.

Praktische informatie

Adres: Ieperstraat 214, 8930 Menen
Openingsuren: maandag van 13 tot 20 uur, dinsdag tot zaterdag van 8 tot 20 uur, en op zon- en feestdagen van 8 tot 13 uur.
Telefoonnummer: 056/513617
Winkelverantwoordelijke: Mario Debeuf

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving

Autodiefstallen in de regio rond Menen

MENEN – De Politiezone Grensleie meldt een alarmerende toename van autodiefstallen die lijken voort te vloeien uit de opkomende trend van “mouse jacking”. In de