BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Olympische Spelen tot leven gebracht tijdens gratis VIP-Event in Kuurne

Olympische Spelen

KUURNE – Afgelopen zaterdag kregen sportliefhebbers de unieke kans om de Olympische Spelen van dichtbij te beleven tijdens het gratis VIP-event georganiseerd door de Sportdienst Kuurne. Voor deze gelegenheid werd het sportpark omgetoverd tot een heus olympisch dorp. Bezoekers konden kennismaken met een breed scala aan sporten op een van de 13 locaties binnen het park.

Of je nu wilde boogschieten zoals Jarno De Smedt, boksen zoals Oshin Derieuw, turnen zoals Nina Derwael, of basketbal spelen zoals Emma Meesseman, het kon allemaal tijdens het beleefevenement ‘Vlamingen in Parijs’. Dit evenement bood een voorproefje van de Olympische Spelen die binnenkort van start gaan.

Olympische Spelen

De bezoekers genoten van een geweldige namiddag vol sportieve activiteiten en plezier, en konden alvast helemaal in de olympische sfeer komen. Het was een onvergetelijke ervaring voor jong en oud, die de magie van de Olympische Spelen dichterbij bracht.

Olympische Spelen
Foto’s Hendrik Lefebvre
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online