BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Oost-Vlaamse aftrap van Week van de Korte Keten in Dendermonde

Oost-Vlaamse aftrap van Week van de Korte Keten in Dendermonde

DENDERMONDE/GENT – Op zaterdag 18 mei 2024 start de Week van de Korte Keten. Van 18 tot 26 mei organiseren verschillende organisaties, lokale besturen en producenten uit de vijf Vlaamse provincies allerlei activiteiten om consumenten op een laagdrempelige manier kennis te laten kennis maken met (h)eerlijke, lokale hoeve- en streekproducten.

Op vrijdag 17 mei 2023 is in Dendermonde, de Oost-Vlaamse aftrap van de Week van de Korte Keten gegeven.

Met de start van de Week van de Korte Keten wordt ook de spaarkaartactie korte keten gelanceerd. Deze spaarkaartactie wil consumenten stimuleren om lokaal te kopen bij Oost-Vlaamse korteketenproducenten. Je kan veel mooie prijzen winnen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving