BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Oost-Vlaamse land- en tuinbouwers verwennen papa’s tijdens vaderdagweekend

GENT – Op zaterdag 8 juni en/of zondag 9 juni 2024, verwelkomen negen Oost-Vlaamse land- en tuinbouwbedrijven papa’s en hun gezin, familie of vrienden op de boerderij.

Op elke boerderij valt wat te beleven, van een heerlijke picknick in de weide, over een uitgebreid streekontbijt tot een boerenlunch of -brunch. Het proeven van hoeve- en streekproducten staat centraal.

Verras papa, beestig en geestig

De vierde jaargang van ‘beestig en geestig’, brengt een gevarieerd aanbod van beleving en lokaal lekkers. Negen land- en tuinbouwbedrijven van het Oost-Vlaamse netwerk ‘Beleef de boerderij’ zetten hun deuren open. Picknick in een weide, deelnemen aan een boerderijworkshop, een kijkje achter de schermen … het kan allemaal.

Het aanbod en alle praktische info over ‘Verras papa, beestig en geestig’ vind je op oost-vlaanderen.be/vaderdag. Inschrijven voor 3 juni 2024 is noodzakelijk en kan rechtstreeks bij de boerderijen. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Ook in West-Vlaanderen

Ook in West-Vlaanderen gooien land- en tuinbouwbedrijven – tijdens het vaderdagweekend- hun poorten open . Meer info vind je op vaderdag.proefdeboerderij.be.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws