BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Rode Duivels op groot scherm in het Sportspoor

Rode Duivels op groot scherm in het Sportspoor

WEVELGEM – Iedereen herinnert zich het Duivels Park tijdens het WK in 2018 nog levendig. Dit jaar komt er opnieuw een voetbaldorp met groot scherm in Wevelgem, maar onder een andere naam en op een nieuwe locatie. Het Carrefour Fan Park op het Sportspoor zal the place to be zijn tijdens het EK voetbal in juni.

“Het Sportspoor is uitgegroeid tot het centrum van de sportbeleving in onze gemeente. Veel sportclubs en ook de sportdienst zijn er thuis. Het grasplein tussen het zwembad en de atletiekpiste is ideaal voor het Carrefour Fan Park,” vertelt Benoit Verstraete van supportersclub Wevelgemse Duivels. “Om een vlot verloop te garanderen zullen we samenwerken met de lokale verenigingen.”  

Alle Rode Duivels voetbalwedstrijden

“Alle wedstrijden van België zullen te volgen zijn op een groot scherm van 24m²,” verduidelijkt Lander Durnez (Duliso). “Je honger stillen kan bij één van de foodtrucks, er zal een gigantische bar zijn en we zorgen ook voor een groot kinderdorp. DJ’s zullen de supporters opwarmen en zorgen voor een leuke afterparty. Het Carrefour Fan Park zal gratis toegankelijk zijn.”

Carrefour Fan Park

“Carrefour is al sinds 2014 partner van de RBFA en klanten konden de afgelopen jaren steeds genieten van spaaracties en leuke acties rond de Rode Duivels. Het is dan ook logisch, dat we mee onze schouders zetten onder dit project en titelpartner wilden worden van het Carrefour Fan Park. De voetbalbeleving zal uniek zijn, nu is het enkel nog hopen op mooi weer en goede uitslagen”, besluit Frederik Lemaire van Carrefour Market in Wevelgem.

Praktisch

Het Carrefour Fan Park (gratis toegankelijk), Sportspoor, Menenstraat 78 in Wevelgem.

België – Slowakije: maandag 17 juni om 18u
België – Roemenië: zaterdag 22 juni om 21u
Oekraïne – België: woensdag 26 juni om 18u
Mogelijke 1/8 finale: zondag 30 juni om 18u, zondag 30 juni om 21u, maandag 1 juli om 18u of dinsdag 2 juli om 18u.
Mogelijke ¼ finale: vrijdag 5 juli om 18u, vrijdag 5 juli om 21u, zaterdag 6 juli om 18u of zaterdag 6 juli om 21u.
Mogelijke halve finale: dinsdag 9 juli om 21u of woensdag 10 juli om 21u.
Mogelijke finale: Zondag 14 juli om 21u.
 
Meer info: info@wevelgemseduivels.be                

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws
Herbert Verhaeghe

Kuurne meets Kuurne in … Wevelgem

WEVELGEM – Zanger-presentator Herbert Verhaeghe is een bezige bij én Kuurnenaar. Zijn dorpsgenoot, Nico Speleers, ook een bezige bij (én dus ook) Kuurnenaar, ontmoet Herbert