BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Ongevallen

Twee lichtgewonden bij botsing op kruispunt Kortrijkse ring R8 en Mellestraat

HEULE – Bij een ongeval die zich voordeed op het kruispunt van de R8 en de Mellestraat in Heule (Kortrijk) zijn dinsdagmiddag omstreeks 14.45 uur twee automobilisten lichtgewond geraakt. Hun voertuigen zijn echter total loss verklaard. Het is echter niet de eerste keer dat een bestuurders het rode licht op dit kruispunt negeert, wat op deze plek reeds leidde tot diverse zware ongevallen. Een Opel van veilinghuis Openbare Verkopen.be werd in de flank geraakt door een elektrische Mercedes EQC 400. Door de impact werd de Opel tegen het verkeerslicht en de betonnen berm op de hoek van het kruispunt geslingerd. De Mercedes belandde in de berm. Het ongeval veroorzaakte lichte verkeershinder op de R8, en de Mellestraat. De weg richting het centrum van Heule werd eveneens tijdelijk afgesloten. Beide voertuigen moesten worden weggetakeld.

Foto’s Samson

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en