BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Wevelgem draagt Think Pink een warm hart toe

Wevelgem draagt Think Pink een warm hart toe

WEVELGEM – In 2024 en 2025 lanceert Wevelgem een Think Pink-actie, waarbij inwoners aangespoord worden om hun lange haar te doneren aan ‘Geef Om Haar’, een initiatief van de nationale borstkanker -organisatie Think Pink. Onder andere via sociale media en de infokrant worden mogelijke kandidaten hiervoor warm gemaakt.

Vijf gezichten van verschillende leeftijden zetten hun schouders onder de campagne en moedigen inwoners aan om ook deel te nemen. De vijf campagne gezichten, komen uit de drie Wevelgemse deelgemeenten en zullen hun haar laten groeien tot ze een paardenstaart van de vereiste lengte van 30 centimeter hebben. Eenmaal dat het geval is, laten ze met de glimlach de schaar in hun lange lokken zetten om hun staartje aan ‘Geef Om Haar te schenken’.

De enthousiaste jongedames zijn (v.l.n.r.) Sanne Loncke (37 jaar), Nomi Leplae (10 jaar), Joëlle Laridon (7 jaar), Emma Oosthuyse (21 jaar) en Amandine Laridon (10 jaar).

Staartje op de post

Om de drempel voor zowel kappers als burgers te verlagen, bestelt de gemeente alvast enveloppen met frankering bij ‘Geef Om Haar’. Via de stafmedewerker Gezondheid kunnen zowel onze kappers als particulieren zo’n envelop krijgen om hun staartje(s) veilig op het juiste adres te krijgen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving
Herbert Verhaeghe

Kuurne meets Kuurne in … Wevelgem

WEVELGEM – Zanger-presentator Herbert Verhaeghe is een bezige bij én Kuurnenaar. Zijn dorpsgenoot, Nico Speleers, ook een bezige bij (én dus ook) Kuurnenaar, ontmoet Herbert