BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving, Sport

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online pronostiekplatform opgezet om, tijdens dit EK voetbal, extra sfeer en gezelligheid tot bij de lokale handelaars te brengen.

Iedereen die winkelt, kan deelnemen aan de Tifogame-pronostiek in de lokale handelszaken en maakt zo kans op mooie prijzen. Bij elke aankoop in één van de deelnemende winkels, ontvangt de klant een unieke code, om deel te nemen aan een pronostiek over de wedstrijden van de Rode Duivels.

Chocolade

Wie bijvoorbeeld de beste voorspelling doet bij bakkerij Markey, wint een chocolade voetbal. Elke handelaar bepaalt zelf de prijs voor de winnaar, maar klanten maken ook kans op een van de 15 hoofdprijzen die de gemeente Kuurne uitdeelt. De hoofdprijs is een VIP-dag in Kuurne ter waarde van 525 euro, inclusief een ballonvaart en een verzorgd avondje uit.

Meespelen is eenvoudig

Het platform is voor iedereen toegankelijk, de deelname gratis én puur voor het plezier dat bij het EK past. Want wanneer de Rode Duivels spelen, is iedereen supporter en heeft iedereen wel een mening.

Duivels karton

Deze beleving wordt doorgetrokken bij de lokale handelaars én in de gemeente Kuurne zelf. Voor wie tegenwoordig door Kuurne stapt, fietst, met de auto rijdt … de kans is reëel, dat je daar ineens KDB en andere Rode Duivels ergens om de hoek tegenkomt, weliswaar levensgroot maar … van karton. Inwoners vinden ook flyers met een QR-code, dat hen rechtstreeks richting het spelformulier bij de deelnemende handelaars brengt.

Begin alvast te trainen

Komende maandag om 18u00 spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd van de groepsfase tegen Slowakije. De Kuurnenaars kunnen zich dit weekend dus al zeker in het zweet lopen … bij de lokale handelaars.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 juni 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving, Sport