BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Wegenwerken

Donderdagmorgen verkeershinder verwacht op ๐—ธ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜€๐—ฝ๐˜‚๐—ป๐˜ ๐—ฅ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ป/๐—›๐—ฒ๐—ถ๐—ฟ๐˜„๐—ฒ๐—ด door werkzaamheden

KUURNE – Donderdagvoormiddag 6 juni worden dringende en onvoorziene herstellingswerken uitgevoerd door Aquafin NV op het kruispunt Ringlaan/Heirweg ter hoogte van dierenspeciaalzaak Duponzoo .ย  De duurtijd van deze werkzaamheden wordt geschat op een drietal uur.ย  Tijdens deze werkzaamheden zal alle verkeer op de Ringlaan worden teruggebracht naar 1 rijstrook en is er tevens geen verkeer mogelijk van de Ringlaan naar Heirweg in Kuurne.ย  ย Ook wie uit de Heirweg op Kortrijks grondgebied komt zal enkel linksaf kunnen op de Ringlaan en dus niet doorrijden naar de Heirweg in Kuurne.ย  De dringende werkzaamheden zijn te wijten aan een verstopte collector die zich onder de R8 bevindt en dringend moet hersteld worden.ย  Wie alternatieve mogelijkheden zoekt om toch op zijn bestemming te komen kan de website www.kuurne.be/bereikbaarheid consulteren.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 juni 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Wegenwerken
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV โ€˜De Middenstand van Cuerneโ€™ ontvangen op