BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Foto Reportage, Nieuws, Samenleving

Eeuwling ‘De Middenstand van Cuerne NV’ ontvangen op het gemeentehuis

100 jaar middenstand

KUURNE – De Middenstand van Cuerne NV viert dit jaar haar honderdjarig bestaan, en dat is ook het gemeentebestuur niet ontgaan. Afgelopen zondag werden de huidige bestuurders van de Middenstand van Cuerne NV, samen met diverse sympathisanten, ontvangen op het gemeentehuis ter gelegenheid van dit eeuwfeest. Na de ontvangst werd de viering voortgezet in de Middenstand zelf, waar live muziek werd verzorgd door een orkestje.  Tijdens de ontvangst op het gemeentehuis benadrukte burgemeester Francis Benoit de grote verschillen die destijds bestonden tussen de bezoekers van ‘De Middenstand’ en ‘De Gilde’. Hij verwees tevens in zijn toespraak naar het nummer “Mia” van Gorki.  De muzikale omlijsting tijdens de ontvangst op het gemeentehuis werd verzorgd door Lien Hellyn.

De Middenstand van Cuerne NV viert dit jaar haar honderdjarig bestaan

Foto Hendrik LefebvreSpeleers Nico

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 juni 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Foto Reportage, Nieuws, Samenleving