BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Foto Reportage, Nieuws, Sport

Jos Verstappen winnaar van de Rally van Wervik

Rally van Wervik

WERVIK – Jos Verstappen is in topvorm en dat heeft hij afgelopen weekend alvast bewezen tijdens de Rally van Wervik, waar hij met 52 seconden voorsprong won op zijn tegenstanders.  Meteen een uitstekende voorbereiding op de Rally van Ieper die op 21 en 22 juni op de agenda staat.

Afgelopen weekend zakten diverse kampioenschapsdeelnemers af naar Wervik om er deel te nemen aan de Rally van Wervik.  Heel wat onder hen zagen immers de Rally van Wervik als de perfecte voorbereiding op de Rally van Ieper.  De wedstrijd bestond uit vier omlopen van telkens drie proeven. Jos Verstappen en navigator Renaud Jamoul toonden zich alvast het sterkst van alle deelnemers en schreven zo de overwinning op hun naam. In de twaalf klassementsproeven eindigde het duo in hun Skoda Fabia RS Rally 2 zes keer als tweede, en pakten telkens op de overige zes proeven uit als winnaar.   Dit leverde hen een fantastische overwinning op en een voorsprong  van 52 seconden op Davy Vanneste en zijn co-piloot Denis Squedin die verdienstelijk tweede werden.  Het duo Casier -Vyncke mocht de top 3 afsluiten.

Dankzij dit goede resultaat kan Verstappen alvast vol vertrouwen van start gaan in de Rally van Ieper die volgende week doorgaat.

Rally van Wervik 2024

Foto Samson

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 juni 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Foto Reportage, Nieuws, Sport