BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Luc Steeno viert zijn 60e verjaardag met groots concert en nieuw album

Luc Steeno

OOSTENDE – Op zaterdag 29 juni 2024 vierde Luc Steeno zijn 60 ste verjaardag met een indrukwekkend concert in het Kursaal van Oostende. Deze viering viel trouwens samen met de release van zijn nieuwste album PASSIE, en beloofde een avond vol muziek, nostalgie en verrassingen te gaan worden.

Het concert die begeleid werd door een 12-koppige muziekband werd een waar feest voor alle aanwezige fans van de Vlaamse zanger. Luc bracht tijdens deze viering zijn grootste hits en kreeg daarbij ook het bezoek van enkele muzikale vrienden om unieke duetten te brengen. De line-up van gastartiesten bestond onder meer uit Christoff, De Romeo’s, Sandra Kim, Thomas Julian, Laura Lynn en Ive Reenaert. Dit sublieme eenmalige verjaardagsconcert was alvast een must-see voor elke liefhebber van Vlaamse muziek.

Ook bekende gezichten zoals Michel Van den Brande en Micha Marah kwamen de jarige vanuit de zaal ondersteunen. De avond werd afgesloten door Wendy Van Wanten, die de show op een prachtige manier beëindigde met bloemen en een kus voor de jarige.

Het publiek zorgde dan weer voor een volle zaal die voor een geweldige sfeer zorgde. Ondanks dat de meeste bezoekers al zittend dansten met hun armen, waagden toch enkelen zich aan een polonaise in de gangen, wat de ambiance nog verder verhoogde.

Luc Steeno’s 60 ste verjaardag werd zo een onvergetelijke avond, gevierd met muziek, vrienden en fans. Het concert in het Kursaal van Oostende was niet alleen een hoogtepunt voor de jarige, maar ook een prachtige herinnering voor iedereen die erbij was.

Luc Steeno viert zijn 60e verjaardag met groots concert en nieuw album in Kursaal

Foto Hendrik Lefebvre

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 juni 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws