BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Media, Nieuws

Maarten Van den Bossche wandelt na 6 jaar afwezigheid de Jan & Alleman terug binnen in Familie

Familie

VILVOORDE – Verrassing in Familie. Na zes jaar afwezigheid wandelt Maarten Van den Bossche vanavond de Jan & Alleman terug binnen in Familie. Een rol die nog steeds vertolkt wordt door acteur Michael Vroemans.

Maarten verbleef de voorbije jaren in India, maar keert speciaal voor de grote Van den Bossche-reünie van vrijdag 28 juni terug naar zijn familie. In de Jan & Alleman is het een blij weerzien met zijn zussen Mieke (Caroline Maes) en Leen (Cathérine Kools) en natuurlijk ook met zijn vader Jan (Jef De Smedt). Met de terugkeer van zijn dochter Leen en zoon Maarten is het opnieuw full house ten huize Jan. Wordt de reünie dan ook één groot familiefeest of gooit Joris aka Bert roet in het eten?

Bekijk de video hier:

Foto en Video VTM/DPG Media

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 juni 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Media, Nieuws