BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Pretpark Walibi werft 380 extra talenten aan die je met Halloween moeten laten bibberen

Pretpark Walibi werft 380 extra talenten aan die je met Halloween moeten laten bibberen

WAVER – Deze herfst viert Walibi de 25ste verjaardag van zijn Halloween-seizoen en presenteert de meest griezelige editie ooit. Om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen worden er de komende weken 380 figuranten, kostuumontwerpers en make-up artiesten aangenomen.

Elk jaar opent Walibi de deuren van 12 oktober tot 3 november voor een griezelig Halloween seizoen. Het park en de attracties worden dan voor de gelegenheid volledig omgetoverd, met een heleboel monsters – die tot grote schrik van de bezoekers – ronddwalen.

Enger dan ooit

Daartoe gaat men bij Walibi, op zoek naar 340 figuranten, 40 make-up artiesten en 9 kostuumontwerpers om het evenement tot een succes te maken. Naast de vaste groep enthousiaste medewerkers, die elk najaar terugkeert, om Walibi bezoekers schrik aan te jagen, is men daar altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s.

Aantrekkelijk aanbod

De aantrekkingskracht ligt zeker in de specifieke profielen die we zoeken, maar ook in het unieke karakter van de ervaring en de omgeving waarin de medewerkers zullen werken.

Praktisch

Kandidaten moeten liefst ouder zijn dan 18 jaar, zijn beschikbaar tijdens de hele Halloween periode en zijn flexibel vermits het pretpark op sommige avonden dan tot 22u geopend is.

Sollicitanten die graag deel van dit avontuur willen uitmaken, kunnen vóór 15 juli solliciteren op de job pagina en aangeven voor welke functie ze zich kandidaat willen stellen (figuranten, kostuumontwerpers en make-up artiesten).

Na het invullen van een kort formulier, kunnen ze ook een videopresentatie insturen, om hun slaagkansen te verhogen. Kandidaten worden vervolgens uitgenodigd om deel te nemen aan castings: voor figuranten op 24, 25 en 26 juli; voor make-up artiesten op 27 juli, 3, 7 en 14 augustus. Indien nodig worden er nog verdere castings georganiseerd.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 juni 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving