BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Tweejaarlijkse Kompastprijs uitgereikt bij JCI Harelbeke

Tweejaarlijkse Kompastprijs uitgereikt bij JCI Harelbeke

HARELBEKE – Na een goed geanimeerde debatavond, werd Dominique Valcke (CEO bij Stadsbader), de winnaar van de Kompastprijs. Die JCI-Harelbeke trofee wordt om de twee jaar uitgereikt aan een verdienstelijke Oarelbekoan.

Het duurde even vooraleer Dominique Valcke door had waarom er na het debat, plots een 20 voet container van de firma Stadsbader uit de lucht viel. De nietsvermoedende CEO had wat tijd en uitleg nodig, maar nam na een onverwachte en dankbare speech zijn prijs in ontvangst.

Glazen kassei

Harelbeekse kunstenares Els Bilcke ontwierp voor de gelegenheid een uniek kunstwerk. De glazen kassei is een verwijzing naar het studiewerk bij de wegenwerken, de metaalstructuur verwijst naar de industriebouw.

De voorbije jaren waren de laureaten van de Kompastprijs o.a. Wim Opbrouck, Michel Geldof, VZW Natuurpunt, Dirk Vyncke, Chilo Vanlerberghe, Ignace De Brabandere, Erik Desimpelaere en Joe Lan. De avond werd afgesloten met een verzorgde netwerkreceptie onder de containerkraan.

Meer informatie over JCI Harelbeke:

www.jciharelbeke.be of voorzitter jokedemuynck@telenet.be
Past Presidentsclub van JCI-Harelbeke, voorzitter elke@roelandt.biz

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 juni 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving
Spring mee voor proper water

Spring mee voor proper water

HARELBEKE – Big Jump is een internationale ecologische actie, die jaarlijks plaatsvindt, om de povere waterkwaliteit van rivieren en waterlopen onder de aandacht van een