BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Samenleving

Vier de Vlaamse Feestdag in domein Puyenbroeck

Vier de Vlaamse Feestdag in domein Puyenbroeck

WACHTEBEKE – Op donderdag 11 juli viert de Provincie Oost-Vlaanderen de Vlaamse Feestdag in domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Het grootste recreatiedomein van Oost-Vlaanderen pakt uit met Vlaamse topartiesten en heel wat randanimatie.

Met de samenstelling van een aantrekkelijk programma wil de Provincie zoveel mogelijk Oost-Vlamingen bij de feestelijkheden rond 11 juli betrekken. Er zijn optredens van onder meer Kapitein Winokio (14u00), Willy Sommers (15u55), Stan Van Samang (18u00) en Metejoor (20u30). Alle artiesten treden op met live band. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door Anja Daems. Er wordt ook allerlei randanimatie​ voor de kids voorzien. Ook andere activiteiten in het domein zoals fietsen, roeien, minigolf … worden die dag op dit gratis evenement aangeboden.

Doorlopend randanimatie vanaf 14 uur

BMX-parcours, Spidertoren, Stormbaan met schuim, Zweefmolen, Multi trampoline, Big Mama-springkussen, Grime/tattoo, Basejump, Ejection, Ocean Bouncer-springdorp, Ganzenfanfare, Vliegend tapijt (tot 19 uur), Huifkarritjes met paard (tot 19 uur), Kamelen (tot 20 uur), Mobiele kinderboerderij (tot 18 uur)… Voor alle andere activiteiten gelden de gewone openingsuren. Tussendoor kan je ook genieten van eetstandjes waarbij de klemtoon ligt op Oost-Vlaamse streekproducten.

Praktisch

Donderdag 11 juli 2024 van 14 tot 21.30 uur in domein Puyenbroeck – Toegang via parking 1: Puyenbrug 1A, 9185 Wachtebeke – Toegang via parking 2: Puidonkdreef 1, 9185 Wachtebeke. Beide toegangen bevinden zich op wandelafstand van het evenementeneiland.

De toegang is gratis, maar de capaciteit is beperkt tot 10.000 bezoekers. Wil je zeker zijn van een plekje? Kom dan op tijd.

Het event is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Vooraan het podium is er een gereserveerde zone voor mensen met een beperking.

Alle info via www.oost-vlaanderen.be/vlaamse-feestdag ​

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 juni 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws, Samenleving