BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Al 25.000 tickets voor sprookjesmusical Sneeuwwitje na betoverende première 

Al 25.000 tickets voor sprookjesmusical Sneeuwwitje na betoverende première 

DE PANNE – Studio 100 kondigt aan, dat er al 25.000 tickets de deur uit zijn voor deze unieke voorstelling, die deze zomer exclusief te zien is in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne.

Ianthe Tavernier ontroert als Sneeuwwitje en weet met haar prachtige stem en uitstraling de harten van het publiek te veroveren. Michiel De Meyer, als de charmante prins, voegt een vleugje romantiek en spanning toe, terwijl Ruth Beeckmans en Karen Damen de rol van de Koningin zowel komisch als sinister neerzetten, tot groot plezier van de toeschouwers.

Manu Van Acker maakte indruk met zijn debuut als lakei Aimé. Zijn humor en ontroerende vertolking zorgden voor veel lof van het publiek. De zeven dwergen, vertolkt door Edwin Alofs, Andy Herd, Kyle Herd, Sharon van Lieshout, Paul Monaghan, Erwan Seyeux en Terrence Weijnschenk, werden de lievelingen van het publiek. James Cooke verraste als stem van de sprekende spiegel, die met zijn iconische uitspraak ‘Spiegeltje, Spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?’ het publiek wist te betoveren.

Een zomer vol magie

Sneeuwwitje is gedurende de hele zomer exclusief te zien in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne. Bovendien is een bezoek aan deze magische voorstelling inbegrepen voor alle gasten die tijdens deze zomer in het Plopsa Hotel verblijven. 

Met de komst van Sneeuwwitje in het Studio 100 Theater De Panne, wordt de traditie van de bekende sprookjesmusicals opnieuw opgepikt. Deze musical past perfect binnen de filosofie van de Plopsa-parken om haar bezoekers een magische tijd te bezorgen, waarbij meer dan ooit de nadruk ligt op beleving en entertainment.

Hiermee zet Plopsaland De Panne zich verder op de kaart als een all weather bestemming voor families die kwaliteit van het allerhoogste niveau wil aanbieden.  

Gert Verhulst: “De enthousiaste reacties laten zien hoeveel mensen deze tijdloze klassieker waarderen. We zijn dan ook ontzettend blij dat we de magie van Sneeuwwitje met zoveel bezoekers mogen delen. Het belooft een bijzonder mooie zomer te worden in Plopsaland!” 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 juli 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving
Terug naar Neverland met Deep Bridge

Terug naar Neverland met Deep Bridge

WILRIJK – Vanaf 7 december 2024 presenteert Deep Bridge een volledig eigen musicalversie van het tijdloze verhaal van ‘Peter Pan’ in Antwerpen, Gent en Hasselt.