BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Samenleving

Een zomerse avond glitter en humor met de Gert & James ZomerRevue

Een zomerse avond glitter en humor met de Gert & James ZomerRevue

DE PANNE – “Alles voor de show”, zongen Gert & James, en ze hebben niet gelogen. Ze haalden alles uit de kast deze avond, om het publiek een onvergetelijke première van de Gert & James ZomerRevue te bezorgen.

Samen met sidekicks Karen Damen, Ruth Beeckmans, Ianthe Tavernier en Michiel De Meyer gaven Gert en James het beste van zichzelf op het podium van het Studio 100 Theater De Panne. Het werd een wervelende glamoureuze show met live muziek, hilarische sketches en een groots ensemble. Bulderlach, schaterlach of een gniffellach, het publiek kon de humor smaken.

Totaalspektakel

De Gert & James ZomerRevue heeft het allemaal: van country-medley tot Will Tura medley, lachen op de begrafenis van James Cooke en een groots dansensemble met de niet te vergeten pluimen. De perfecte cocktail voor een ontspannende zomeravond, vol entertainment, aan de kust.

Exclusief in De Panne

De ZomerRevue is vanaf 21 juli 2024 exclusief te zien in het Studio 100 Theater De Panne. Het is dé show voor nieuwsgierigen om kennis te maken met het genre revue, weliswaar in een modern jasje. Ambiance met een glamoureus tintje, perfect te combineren met een diner in de foyer van het theater of een overnachting in het Plopsaland Theater Hotel.

Tickets & info: zomerrevue.live – De Gert & James ZomerRevue loopt nog tot en met zaterdag 17 augustus – Extra shows werden toegevoegd aan de speelplanning.


Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 juli 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws, Samenleving