BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Samenleving

Harelbeke Zomert: gratis optredens op het Stationsplein

Harelbeke Zomert: gratis optredens op het Stationsplein

HARELBEKE – Ook dit jaar is er opnieuw Harelbeke Zomert op het Stationsplein, een organisatie van Feestcomité Harelbeke, drie zomerse zaterdagavonden met goede muziek, gezellige ambiance en frisse drankjes.

Zaterdag 13 juli 2024: ‘Les François’

Aan de vooravond van de Franse Nationale Feestdag, presenteert Harelbeke Zomert, een volledig Frans getint programma met “Les François”.

Zij brengen de allergrootste Franse pophits van weleer: Pour un flirt, Je vais à Rio, La ballade des gens heureux, Aline, D.I.S.C.O., Une belle histoire, Kingston Kingston en vele andere hits. Meezingen op de bekende hits, dansen op de aanstekelijke ritmes. Altijd feest à la Française!

Zaterdag 10 augustus: “Bad Reputation”

“Bad Repuation” brengt een ode aan één van de meest prominente bands uit de 70s en de vroege 80s: “Thin Lizzy”.

Thin Lizzy is een Ierse hardrockband die gevormd werd door onder andere zanger en bassist Phil Lynott en drummer Brian Downey. De band brak in 1973 door met hun versie van de traditionele folksong “Whisky In The Jar” en scoorde later nog hits als “The Boys Are Back In Town”, “Jailbreak” en “Dancing In The Moonlight”. Deze avond zal het hart én de emoties van menig echte rocker ongetwijfeld in overdrive sturen.

Zaterdag 17 augustus: “Innocence Band”

Coverband “Innocence” is samengesteld uit de beste muzikanten uit het Brugse en omstreken. Uit hun brede repertoire van rock- en popmuziek brengen zijn Vlaamse klassiekers overgoten met een vleugje Engelstalige songs. Dit wordt een onvervalste avond met veel swing en waarop vlijtig kan worden meegezongen.

Alle optredens zijn gratis en starten telkens om 20 uur op het Stationsplein in Harelbeke.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 juli 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws, Samenleving