BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Media, Nieuws

“Max, ik ben gewoon de max”

Max, ik ben gewoon de max

WESTENDE – Jacques Vermeire wekt Max na 30 jaar eenmalig tot leven op het Tien Om Te Zien-podium. Ook Frans Bauer, Pommelien Thijs, Camille, Omdat Het Kan & Average Rob, Sam Gooris en Berre komen naar Westende tijdens Tien Om Te Zien.

Het weer doet uitkijken naar een zwoele zomer in België, vooral aan de kust. Van 15 tot 25 juli is er muziek in Westende op het Tien Om Te Zien-podium, met artiesten als Pommelien Thijs, Camille, Omdat Het Kan & Average Rob, Sam Gooris, Berre en Frans Bauer.

Jacques Vermeire zal ook optreden, voor het eerst in dertig jaar als het personage Max uit de film ‘Max’ uit 1994. Hij zal zijn tangoschoenen uit de film opnieuw aantrekken en belooft iets speciaals tijdens zijn act.

Wie het Tien Om Te Zien-feest niet wil missen, markeert 15, 16, 17, 18, 22, 23 en 24 juli dus best met stip in zijn zomeragenda. Jong en oud kunnen gratis komen meezingen en dansen met hun favoriete artiesten aan De Rotonde van Westende. En voor wie het écht een beetje meer mag zijn, zijn er tickets beschikbaar voor de Golden Circle of voor de Party Zone via vtm.be/tickets. De concrete uitzenddatums worden later bekendgemaakt, net als de volledige en exacte line-up van Tien Om Te Zien.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 juli 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Media, Nieuws