BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Ruddervoordenaar Luc Taveirne wist het juiste antwoord

Ruddervoordenaar Luc Taveirne wist het juiste antwoord

RUDDERVOORDE – Luc Taveirne, een prille zestiger uit de West-Vlaamse deelgemeente Ruddervoorde (Oostkamp) gaf het juiste antwoord op een vraag van zanger-accordeonist Johan Veugelers.

Voor de promotie van zijn nieuwste nummer ‘Wereld op zijn kop’, draaide de populaire artiest een videoclip, pal naast de Rock Werchter weide. In die videoclip speelde een mystery-guest mee en de fans van Johan Veugelers mochten raden om wie het ging …

Wim Soutaer

Met een kamerbrede glimlach nam Luc Taveirne, een prille zestiger uit de West-Vlaamse deelgemeente Ruddervoorde (Oostkamp), het speciale prijzenpakket in ontvangst uit handen van zanger-accordeonist Johan Veugelers. “Luc, jij bent één van de vele mensen die met Wim Soutaer de juiste naam hebben gevonden van de collega-BV die meespeelt als mystery guest in de videoclip van mijn actuele single ‘Wereld op z’n Kop’. In juni hebben we die gedraaid op het toegankelijke stukje naast de weide van Rock Werchter. In het grootste geheim werkte Wim mee en dat heb jij goed geraden. De onschuldige handjes van onze twee kindjes hebben jou getrokken als winnaar. Een topfan, wat leuk”, zei Johan toen hij de prijs persoonlijk overhandigde aan Luc. Die laatste was helemaal onder de indruk en bijzonder blij: “Ik vind Johan een toffe kerel. De muziek die hij maakt, maar ook de ambiance die er is tijdens zijn optredens, werkt aanstekelijk. Via zijn sociale media kreeg ik de wedstrijd in de gaten. Op het einde gaf hij een tip mee met het woord ‘allemaal’. Wim Soutaer was een berekende gok (lacht), maar heel tof dat ik deze leuke mand met geschenkartikelen, waaronder Johan zijn super lekkere koffie, heb gewonnen. Dat wordt genieten.” 

Bekijk hier de bewuste videoclip

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 juli 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving