BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws

Straffen Toebak in Knokke-Heist

Straffe Toebak in Knokke-Heist

KNOKKE-HEIST – Het is dé zomer van coverband Straffen Toebak. Niet zomaar de zoveelste coverband, maar wel ééntje om u tegen te zeggen. Van Will Tura tot Clouseau, van Paul de Leeuw tot Paul Severs, van Rob De Nijs tot De Kreuners, van Willy Sommers tot Slongs Dievanongs … Straffen Toebak heeft het allemaal in huis.

Zangeres en gastvrouw Sarah is niet aan haar proefstuk toe. Doet haar nummer 1 hit “ You Are The Reason” met Koen Wauters nog een belletje rinkelen…? En haar singel ‘True Love Is Tough”? Of de samenwerking met Canadees Vann op de hit “Breathing Room”?

Samen met haar mannelijke zangpartner Wouter (eindigde nipt tweede in de “Idool finale van 2004) en een stel STRAFFE muzikanten gaat ze voluit voor een hoge dosis feestgehalte. Zoöok in Knokke-Heist.

Fotograaf

BRU – fotograaf Els Bollaert was erbij en bracht onder andere volgend fotoverslag mee. Els raadt iedereen die van het populaire Nederlandstalige lied houdt, een optreden van Straffen Toebak zeker aan. Ze hoorde in Knokke-Heist medleys van een beetje verliefd, over Louise, de heuveltjes van Erika tot de wilde boerendochter. Covers van Frans Bauer, Noordkaap, Rita Deneve, André Hazes, Doe Maar, Leopold 3 … straffe noten op de zang dus laatst in Knokke-Heist.

24_Straffe Toebak Knokke-Heist

Foto’s Els Bollaert

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 juli 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws