BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Twee motorrijders gewond na botsing met wagen

Twee motorrijders gewond na botsing met wagen

KOEKELARE – Zondagvoormiddag gebeurde in de Moerestraat te Koekelare, ter hoogte van het kruispunt met de Bisschophoekstraat, een ongeval tussen een wagen en twee motorrijders.

Een personenwagen kwam uit de Bisschophoekstraat de Moerestraat opgereden. Wellicht werd zijn zicht gehinderd door de elektriciteitscabine op de hoek van de Bisschophoekstraat en merkte de autobestuurder, de twee motorrijders die richting Koekelare reden te laat op.

Beide motorrijders uit Ichtegem knalden in de zijflank van de auto. Eén van de motorrijders kwam tegen de voorruit en vervolgens op de motorkap terecht. Beide motorrijders bleken ernstig gewond. Er werd een MUG-helikopter ter plaatse geroepen.

Eén van de motorrijders, een 56-jarige man uit Ichtegem, werd per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Brugge, terwijl de andere motorrijder, een 59-jarige man eveneens uit Ichtegem, met de ziekenwagen werd afgevoerd.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 juli 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Ongevallen
bOVEKERKE

Loods landbouwbedrijf gaat in vlammen op

KOEKELARE – Woensdagnamiddag even voor 17 uur werd Brandweer Westhoek gealarmeerd voor een industriebrand in de Moervijverweg te Bovekerke. In een loods van een landbouwbedrijf