BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Werkzaamheden uitgevoerd door de watergroep zorgen voor gaslek

Gaslek Kuurne

KUURNE – Dinsdagmorgen, even na 10 uur, is bij werkzaamheden van De Watergroep in de Montgomerystraat in Kuurne een gasleiding geraakt. Dit gebeurde in de omgeving van de bibliotheek. Uit voorzorg evacueerde een nabijgelegen woonzorgcentrum zijn bewoners uit het A- en G-blok naar het B-blok en de cafetaria van het centrum.

Gaslek Kuurne

Ramen en deuren sluiten

De bewoners van de bijhorende assistentiewoningen werden dan weer gevraagd om hun ramen en deuren te sluiten en enige afstand van de ramen te bewaren.  De brandweer kwam ter plaatse om de situatie te beoordelen en de veiligheid te waarborgen. Even voor de middag kwam het geruststellende bericht dat alle gevaar geweken was. Tijdens het gaslek werd iedereen opgeroepen om de omgeving te mijden.

Gaslek Kuurne
Gaslek Kuurne
Gaslek Kuurne
Gaslek Kuurne
Foto’s Samson
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 juli 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws