BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

Evenementen, Nieuws

Benenwerk 2024 … alles wat je moet weten voor een fantastische dansavond

Benenwerk 2024 ... alles wat je moet weten voor een fantastische dansavond

BRUGGE – Zaterdag 10 augustus is het weer zover: Benenwerk ‘Ballroom Brugeoise’, ofte, het grootste dansfestijn van het jaar, helemaal gratis in de Brugse binnenstad. 14 verschillende podia, een brede waaier aan dansstijlen, workshops, live optredens en dj-sets om jouw danshonger compleet te stillen.

Live bands en dj’s nemen je op sleeptouw voor een dansmarathon langs 14 podia, gespreid over de Brugse binnenstad. Op de website vind je alle podia, workshops, initiaties, optredens en dj-sets. Je kan er ook de time table en het grondplan downloaden.

Fietsparking en brochures

Tijdens Benenwerk zijn er bij elk podium handige brochures te vinden met daarop alle informatie die je nodig hebt.

Het is niet nodig om met de wagen te komen, want Stad Brugge voorziet, naast de vaste fietsstaanplaatsen, voldoende fietsparkings in de binnenstad. Er worden extra fietsenstallingen geplaatst in de omgeving van Stalijzer, de Magdalenakerk, het Astridpark, Steenhouwersdijk, de Steenstraat en op de Burg. De ondergrondse fietsparking op de Markt is de meest centraal gelegen fietsenparking van de stad. Ze beschikt over 180 fietsenstallingen waarvan 6 bakfietsplaatsen. Woon je verder van Brugge en is de wagen de enige optie? Parkeer die aan de rand van de stad …

Verder dansen op de Benenwerk Afterparty in Cactus Café

Na de laatste noot op Benenwerk nog lang niet uitgedanst? In Cactus Café (Bargeweg 10 – 8000 Brugge) gaat het feest gewoon verder! Tussen 15u en 21u kan je al even een drankje of een hapje nuttigen in Cactus Café. Vanaf 01u00 gaan de stoelen en tafels aan de kant en gooit Soulmotion Platendraaier dance tunes tot in de vroege uurtjes!

De binnenlocaties hebben een beperkte capaciteit, waardoor het aantal personen dat gelijktijdig toegelaten wordt beperkt is.

Benenwerk is een co-productie van de Stad Brugge en Cactus Muziekcentrum vzw. Alle informatie vind je hier

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 augustus 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws
Wintergloed 2024 in Brugge

Wintergloed 2024 in Brugge

BRUGGE – Van vrijdag 22 november 2024 tot en met zondag 5 januari 2025 vindt de zesde editie van Wintergloed plaats. De zesde editie van