BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

Evenementen, Nieuws

‘Foodies On Tour’ here we go again

'Foodies On Tour' here we go again

EEKLO – Op zondag 8 en maandag 9 september, van 11u00 tot 19u00 uur, kunnen food-professionals hun smaakpapillen verwennen tijdens de vierde editie van dé B2B najaarsbeurs en het tasting- en belevingsevent in de charmante Peignage te Eeklo. Deze najaarsbeurs, georganiseerd door drie partners, richt zich volledig op proeven, ontdekken en beleven.

Foodies On Tour zag in 2019 het levenslicht, gedreven door West-Vlaamse ondernemersgeest. Na een pandemie-pauze maakte het in 2022 een succesvolle comeback, mede dankzij de marketingexpertise van Proud Mary en Tina Fabry.

Drijvende krachten

Het dynamische duo Nicoline Buyck en Gilles Rooze van Renée Onvervalst Lekkers tilt smaak en passie naar een hoger niveau met hun assortiment van confiserie, chocolade-artikelen, tapas in huisbereide olijven, delicatessen, likeuren, koffie en meer. Bezoek hen bij Confiserie Renée.

Nog een tweetal die hun sterke schouders onder ‘Foodies On Tour’ zetten, zijn Niels Desmet en Stijn Verbrugghe van Camellia S: Hun assortiment van exclusieve merken zoals Or Tea?, Mill & Mortar en Barú is om u tegen te zeggen. Deze hoogkwalitatieve producten bezorgen kleine geluksmomenten. Ontdek meer op Camellia S.

Tina Fabry van Proud Mary maakt het team compleet. Tina voegt een vleugje creativiteit en flair toe aan elke branding of campagne die op haar pad komt. Haar unieke visie en ondernemingszin brengen elk project tot leven. Meer weten? Kijk op Proud Mary.

Omdat “Foodies On Tour” in september plaatsvindt, biedt het de ideale gelegenheid om een sneak peek mee te geven van het persoonlijke eindejaarsassortiment,” aldus Stijn Verbrugghe.

Nieuwe locatie, frisse energie

Dit jaar vindt de beurs plaats in de historische Peignage te Eeklo. “Deze locatie is gelegen aan de gemakkelijk bereikbare R43, wat een troef is om bezoekers van over heel West- en Oost-Vlaanderen aan te trekken,” zegt Tina Fabry.

Het wordt een ware smaakexplosie met meer dan 60 merken die hun culinaire hoogstandjes presenteren. “Elke standhouder nodigt zijn persoonlijke klanten uit, wat onze bezoekers de kans biedt om te netwerken en deel uit te maken van een dynamische en uitgebreide community,” aldus Nicoline Buyck.

Inschrijven

Meer informatie en inschrijving vind je op de officiële website: Foodies on Tour.

Bezoeken is gratis, maar inschrijven is verplicht. Het is een B2B-beurs, dus neem alvast je BTW-nummer bij de hand. Voor vragen kun je terecht bij info@foodies-on-tour.be.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 augustus 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws
Stoomtreinfestival in Maldegem

Stoomtreinfestival in Maldegem

MALDEGEM/EEKLO – Tijdens het jaarlijkse Stoomtreinfestival op zaterdag 4 en zondag 5 mei, worden 6 stoomlocomotieven in bedrijf gesteld bij Stoomtrein Maldegem-Eeklo, een non-profitorganisatie die