BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Retro sur Mer in Wenduine

Retro sur Mer in Wenduine

WENDUINE – Het Retro sur Mer evenement in Wenduine is een evenement vol nostalgie en vintage vibes, dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt naar de prachtige Belgische kust. Met een mix van retro muziek, classic cars, vintage mode en heerlijk eten, is dit evenement een must-visit voor liefhebbers van alles wat retro is.

Tijdens retro sur mer wordt de sfeer van de jaren ’50, ’60 en ’70 tot leven gebracht, met optredens van bands die de hits van weleer spelen en DJ’s die de dansvloer vullen met swingende deuntjes. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in de retro lifestyle, door een kijkje te nemen bij de prachtige oldtimer auto’s die tentoongesteld worden, of door zich te laten inspireren door de kleurrijke vintage mode die overal te zien is.

De sfeer van vervlogen tijden

Naast muziek en auto’s is er ook volop gelegenheid om te genieten van lekker eten en drinken, met foodtrucks die heerlijke retro gerechten serveren en bars die zorgen voor verfrissende drankjes. Het is de perfecte gelegenheid om te genieten van een dagje uit met vrienden en familie, terwijl je je onderdompelt in de sfeer van vervlogen tijden.

Retro sur mer is een evenement dat de charme en schoonheid van het verleden viert, terwijl het tegelijkertijd een bruisende en levendige sfeer creëert die jong en oud aanspreekt.

Of je nu een liefhebber bent van vintage mode, classic cars of gewoon op zoek bent naar een gezellig dagje uit, retro sur mer heeft voor ieder wat wils.

Bekijk de fotoreportage van BRU fotograaf Els Bollaert

Retro sur mer in Wenduine
« van 2 »

Foto’s Els Bollaert

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 augustus 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws