BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Uitverkocht! Kamping Kitsch Club 2024 wordt recordeditie

kamping ktisch Club

KORTRIJK – Het is officieel: alle tickets voor Kamping Kitsch Club 2024 zijn uitverkocht! De organisatie beloofde een recordeditie, en dat is gelukt. Op zaterdag worden maar liefst 27.000 feestgangers verwacht op het festival. Voor wie echter nog een sprankeltje hoop heeft, zijn er 200 fysieke tickets beschikbaar.

Kamping Kitsch Club 2024 belooft een onvergetelijke editie te worden. Alle 27.000 tickets zijn in recordtijd verkocht, waardoor het festival volledig is uitverkocht. “Als je atletisch bent en zaterdagochtend vroeg opstaat, heb je nog een kans,” grapt MC Drummer. “We hielden 200 fysieke tickets apart, die zaterdag uitsluitend aan de kassa worden aangeboden. Dus fysiek aanwezig zijn en er op tijd bij is de boodschap!”

De grootste editie ooit

Ondanks de grote vraag zullen veel mensen helaas moeten constateren dat ze dit jaar geen ticket hebben kunnen bemachtigen. “Bij mijn vriend Chokri is het terrein niet uitverkocht. Zij besloten immers om hun festival op dezelfde dag als het onze te laten plaatsvinden,  maar het lijkt er nu op dat ze het daar niet vol zullen krijgen. Daarom wil ik alle mensen die geen kaartje voor ons festival wisten te bemachtigen doorverwijzen naar Pukkelpop. Ongetwijfeld wordt het daar ook wel leuk.”

Een kleurrijk spektakel

Met vijftien podia, 27.000 verkochte tickets en een speciaal vrouwvriendelijk programma belooft Kamping Kitsch Club 2024 alvast de grootste editie ooit te worden. Op zaterdag 17 augustus gaan de poorten van het festivalterrein om 12 uur open.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 augustus 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws