BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws, Sport

Levensloop Harelbeke 2024 laat deelnemers 24 uur wandelen of lopen aan het Gavermeer

Levensloop Harelbeke

HARELBEKE – Dit weekend vindt rondom het Gavermeer in Harelbeke de Levensloop plaats, een evenement waarbij deelnemers 24 uur lang kunnen wandelen of lopen. Elk team brengt mensen samen om in een gezellige sfeer en een prachtig kader te bewegen. Zaterdagmiddag om precies 15.00 uur werd het startschot gegeven, waarbij 29 teams van start gingen, goed voor in totaal 2190 lopers. De deelnemers tonen tot zondagmiddag 15.00 uur hun sportieve kant.

Levensloop Zuidwest 2024 is georganiseerd door de Stichting tegen Kanker, met de steun van Stad Harelbeke, de provincie West-Vlaanderen en Sport Vlaanderen. Voorheen werd het evenement jarenlang in Kortrijk gehouden, maar dit jaar verhuisde het naar het Provinciaal Domein De Gavers.

Naast het sportieve aspect van 24 uur non-stop lopen, zijn er ook twee ambassadeurs die meelopen: acteur, zanger en regisseur Mathias Sercu, en triatleet en coach Frederik Van Lierde. Daarnaast verzorgt Mathias Sercu met zijn band ‘De Opportuniteiten’ een muzikaal optreden.

Foto’s Hendrik Lefebvre

Levensloop Harelbeke 2024

Meer info: www.levensloop.be/relays/zuidwest-2024

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 september 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws, Sport
Amelie Albrecht zakt ook af naar Harelbeke 

Amelie Albrecht zakt ook af naar Harelbeke 

HARELBEKE – In april 2024 ging comédienne Amelie Albrecht in première met haar nieuwste voorstelling “Goe genoeg”. De show wordt bijzonder hartelijk onthaald. Vanaf september gaat Amelie