BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Samenleving

’t Klein Feestje viert ‘Dierenplezier’ in Oudenaarde

't Klein Feestje viert 'Dierenplezier' in Oudenaarde

OUDENAARDE – Op zaterdag 21 september geeft ’t Klein Feestje in De Qubus een elfde feestje. Alles draait er die dag rond dierenplezier.

’t Klein Feestje is een liefdadigheidsinstelling die evenementen voor mensen met een beperking, hun vrienden, familie en sympathisanten organiseert.

De Qubus

Een locatie als De Qubus is dé uitgelezen plek voor een ‘Dierenplezier’ feestje. Die dag is er daar van alles en nog wat te beleven … eens de deuren om 13u openzwaaien, zijn er van 13u tot 16u volksspelen, is er van 14u tot 15u30 ‘Iedereen Zingt’ en kan je er tussen 16u en 16u30 meegenieten van een verrassingsact. Zangeres Kate ‘Leentje’ Lane (de ‘meter’ van) ’t Klein Feestje sluit af. Het einde van ‘Dierenplezier’ is voorzien rond 17u30.

Er is ook een schminkstand, een ballonnenclown, er zijn ijsjes, pannenkoeken, er is ook nog goochelaar Tom en verder nog veel meer leuke, coole dingen …

Inschrijven kan via www.tkleinfeestje.be/inschrijven of telefonisch op het nummer 0499 73 19 96, de inkom bedraagt 4,00 EUR.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 september 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws, Samenleving
Kleine ka gaat op tournee

Kleine ka gaat op tournee

OUDENAARDE – Gelegenheidscollectief Kleine ka trekt er weer op uit en schenkt opnieuw de opbrengsten aan goede doelen. Met ZINKGAT brengen zij een knotsgekke komedie,