BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

Evenementen, Nieuws, Video Reportage

Bellewaerde Park maakt zich op voor een griezelig Halloween

Halloween Bellewaerde Park

IEPER – Vanaf zaterdag 19 oktober tot en met zondag 3 november wordt Bellewaerde Park in Ieper omgetoverd tot een waar Halloweenparadijs. Bezoekers kunnen tijdens deze periode griezelen in diverse spookhuizen, genieten van twee spannende Halloweenshows, en natuurlijk rondjes maken in de attracties van het park. De Belgische Radio Unie nam alvast een kijkje achter de schermen.

Wie houdt van heksen, monsters en andere duistere figuren kan zich tussen 19 oktober en 3 november helemaal uitleven in het Bellewaerde Park. Het pretpark belooft zowel jong als oud een onvergetelijk Halloweenavontuur. Nieuw dit jaar is het gratis kinderspookhuis Spooky Birthday, waar kinderen het schattige monstertje Frankie kunnen ontmoeten. Dit jaar zet Bellewaerde extra in op jonge kinderen en gezinnen, maar ook de Halloween diehards worden niet vergeten, want de intense spookhuizen blijven geopend voor de echte Halloweenliefhebbers.

Halloween Bellewaerde Park
Foto Speleers Nico

“We hebben voor elk wat wils”, vertelt Filip Van Dorpe, marketing director van het Bellewaerde Park. “Zo lieten we meer dan 1.600 pompoenen, 700 skeletten en duizenden lichtjes aanrukken om Halloween zo prachtig mogelijk te maken in ons park. We hebben kosten noch moeite gespaard om voor nog meer sfeer te zorgen dan de vorige edities. Het kinderspookhuis Spooky Birthday alleen al is een investering van bijna 200.000 euro. Bij de Flying Carroussel hebben we dan weer vijf nieuwe skeletten staan, die we helemaal uit Scandinavië lieten over komen. Daarnaast krijgen alle kinderen bij het binnenkomen van het park een uitnodiging om het griezelfeestje van Spooky Birthday mee te vieren. Op deze uitnodiging kunnen ze hun naam en E-mail invullen en maken daarbij kans om een echt verjaardagsfeestje in het aquapark van Bellewaerde te winnen.”

Halloween Bellewaerde Park
Foto Speleers Nico

Op 19, 26 en 31 oktober, en op 1 en 2 november, is het park zelfs extra lang open tot 21.00 uur. Tijdens deze speciale Halloween Nocturnes worden bezoekers extra verwend met sfeerverlichting, aangepaste muziek en mysterieuze rookeffecten. De dag wordt afgesloten met een spectaculair muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein.

Halloween Bellewaerde Park
Foto Speleers Nico

Naast de enge spookhuizen presenteert Bellewaerde Park ook twee Halloweenshows. El Portal De Los Muertos is een spannende stunt- en duikshow uitgevoerd door acrobaten en stuntmannen van over de hele wereld. Voor de jongere bezoekers is er King’s Fest, een kindvriendelijke show waarin een tovenaar de kinderen meeneemt op een zoektocht naar de schat van de koning.

Meer informatie over Halloween in Bellewaerde Park is terug te vinden op www.bellewaerde.be/halloween/nl.

Bekijk hier het videoverslag:

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 oktober 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws, Video Reportage