BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

Nieuws, Samenleving

De warmste herfst- en winterbar in Oostende: Kaffee Parlé

De warmste herfst- en winterbar in Oostende: Kaffee Parlé

OOSTENDE – Kunstencentrum KAAP tovert haar bar in samenwerking met FMDO één keer per maand om tot Kaffee Parlé, een gezellige herfst- en winterbar in Oostende (mét zicht op zee!) tijdens de donkere maanden.

Fauve Depuydt, projectmedewerker FMDO: “Waar de koude buitenlucht plaatsmaakt voor een warme, uitnodigende sfeer geniet je van de lekkerste KAAP drankjes en kan je je hart verwarmen met toffe babbels. Iedereen is er welkom, met of zonder migratieachtergrond. Het is bovendien de ideale gelegenheid om Nederlands op een leuke manier te oefenen.”

Informele setting en fijne atmosfeer

Hanne Beck, verantwoordelijke publiekswerking KAAP: “Samen met FMDO toveren we ons Kaffee één keer per maand om tot Kaffee Parlé. Op donderdagavond kan je gezellig genieten van een lekker drankje, waarbij je in verbinding kan gaan met andere mensen. De informele setting zorgt voor een fijne atmosfeer. Heel erg welkom!”

Kaffee Parlé gaat één keer per maand door. Hou de sociale media van FMDO en de UiTdatabank op de website van FMDO (luikje ‘Agenda’) in de gaten.

De eerstvolgende Kaffee Parlés gaan door op donderdagavond, telkens vanaf 18 uur:

  • 10 oktober 2024
  • 21 november 2024
  • 12 december 2024

KAAP | Koning Boudewijnpromenade 10 (Zeedijk) | Oostende

Geniet van een momentje weg en kom zeker langs. Alle info op www.fmdo.be/kaffeeparle

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 oktober 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving