BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

Evenementen, Nieuws

Exclusieve rondleiding bij Brouwerij De Brabandere voor De Warmste Week 2024

Exclusieve rondleiding bij Brouwerij De Brabandere voor De Warmste Week 2024

BAVIKHOVE – Brouwerij De Brabandere draagt met trots haar steentje bij aan De Warmste Week 2024, het jaarlijkse solidariteitsinitiatief van Studio Brussel en MNM. Dit jaar ligt de focus op het bestrijden van eenzaamheid. Samen met 27 andere Belgische brouwerijen opent Brouwerij De Brabandere, op zondag 1 december haar deuren voor het hartverwarmende initiatief: “De Warmste Brouwerijbezoeken”.

Tijdens “De Warmste Brouwerijbezoeken” krijgen bezoekers de kans, een exclusieve rondleiding in brouwerij De Brabandere mee te maken, want daarbuiten is de brouwerij niet publiek toegankelijk.

Exclusief voor de Warmste week 2024

Op zondag 1 december zet Brouwerij De Brabandere tussen 10u en 18u in Bavikhove, de deuren open en kan het publiek kennismaken met de rijke geschiedenis van de brouwerij, het brouwproces en de passie die aan de basis ligt van bieren zoals Bavik Super Pils, Kwaremont en Petrus.

De toegang tot dit exclusieve brouwerijbezoek kost slechts €10 per persoon. De volledige opbrengst van de verkochte tickets, gaat rechtstreeks naar het fonds van De Warmste Week, dat projecten steunt die zich inzetten om eenzaamheid in Vlaanderen te bestrijden. Door deel te nemen, krijg je niet alleen een kijkje achter de schermen van de brouwerij, maar draag je ook actief bij aan het goede doel.

Praktische informatie en inschrijven

Wie deel wil nemen aan “De Warmste Brouwerijbezoeken” bij Brouwerij De Brabandere kan zich eenvoudig inschrijven via de website van de brouwerij. De rondleidingen vinden plaats op zondag 1 december, van 10u tot 18u, op het adres: Rijksweg 33, Bavikhove.

Inschrijven kan via: https://www.brouwerijdebrabandere.be/nl/nieuws/de-warmste-brouwerij

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 oktober 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws
Wintergloed 2024 in Brugge

Wintergloed 2024 in Brugge

BRUGGE – Van vrijdag 22 november 2024 tot en met zondag 5 januari 2025 vindt de zesde editie van Wintergloed plaats. De zesde editie van