BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Beveren – Leie: Drie gewonden bij zwaar verkeersongeval

Drie gewonden bij zwaar verkeersongeval Zondagavond deed zich een zwaar verkeersongeval voor in de Kortrijkseweg. Een bestuurder die met zijn voertuig uit de Paanderstraat kwam en de Kortrijkseweg wou opdraaien merkte te laat een aankomend voertuig die uit de die uit de richting van Kortrijk kwam op waardoor een aanrijding onvermijdelijk was. De bestuurder van de Peugeot zat gekneld in zijn voertuig en diende door de hulpdiensten te worden bevrijd uit zijn benarde positie. Het andere voertuig kwam aan de overzijde van de rijweg tot stilstand. Nadat eerst de drie slachtoffers ter plaatse de eerste zorgen kregen toegediend door een MUG-Team werden ze overgebracht naar de ziekenhuizen van Waregem en Kortrijk. De Kortrijkseweg werd gedurende een lange tijd afgesloten voor het verkeer.

 

 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 januari 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws