BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Desselgem: Lek in oven bij glaswolproducent Ursa

Lek in oven bij glaswolproducent Ursa

Het onheil blijft glaswolproducent Ursa in de Pitantiestraat achtervolgen. Nadat op 2de Kerstdag laatstleden een arbeider het leven liet bij een ongeval in het bedrijf, ontstond er in de nacht van zondag op maandag een lek in een van de ovens van het bedrijf.  Voor de opgeroepen hulpdiensten geen gemakkelijk karwei om het probleem onder controle te krijgen.  Omdat de temperatuur in de oven verder opliep was er vooral nood aan veel water.   Via een grote debietpomp werd water uit de nabijgelegen Leie gehaald om het geheel eerst  af te koelen. 
 
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 januari 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Brand woning

Brand in leegstaande woning

KUURNE – Dinsdag, iets na 20.30 uur, brak brand uit in een leegstaande woning aan de Veldmaarschalk-Montgomerystraat te Kuurne. Het vuur ontstond in de keuken,