BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Heestert: Bestuurder komt om het leven bij verkeersongeval

Bestuurder komt om het leven bij verkeersongeval

Donderdagnacht is bij een ongeval die zich voordeed in de Vierkeerstraat een 21-jarige bestuurder uit Kluisbergen om het leven gekomen. Toen de jonge bestuurder even voor 01.00 uur met zijn Ford Focus uit de richting van Deerlijk kwam gereden verloor hij ter hoogte van twee opeenvolgende bochten de controle over het stuur, waarna hij van de weg afgeraakte en via een voortuin tegen de garage van een hoger gelegen woning tot stilstand kwam.  Door het ongeval raakte de gevel van de woning beschadigd en diende door de brandweer te worden  gestut.  Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. Het Parket stelde een verkeersdeskundige aan om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.  
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 maart 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws