BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Izegem: Vandalen houden lelijk huis langs Zuidkaai

Vandalen houden lelijk huis langs Zuidkaai Zaterdagmorgen hebben vandalen lelijk huis gehouden langs de Zuidkaai. Onder meer enkele wagens werden daarbij beklad met verf. Ook een werftoilet van een aannemer die momenteel langs de Zuidkaai werkzaamheden uitvoert diende eraan te geloven en werd door de vandalen in het kanaal gegooid. Gelukkig bleef het toilet echter drijven en werd al snel opgemerkt door enkele voorbijrijdende fietsers.  Om het toilet uit het kanaal te vissen diende een speciale hijskraan ter plekke te komen om het gevaarte op het droge te halen. Van de vandalen ontbreekt tot op heden elk spoor. 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 maart 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws