BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Kortrijk: Auto rijdt in op ploegwagens Tinkoff-Saxo

Auto rijdt in op ploegwagens Tinkoff-Saxo Zaterdagmorgen zijn drie voertuigen van de Tinkoff-Saxo wielerploeg die geparkeerd stonden ter hoogte van het Park Hotel in Kortrijk zwaar beschadigd geraakt bij een ongeval. Een bestuurder uit Kortrijk reed ter hoogte van het Stationsplein in op de voertuigen waardoor een voertuig zo zwaar beschadigd raakte dat het klaar is voor de schroothoop.  Een tweede volgwagen van de ploeg raakte zwaar beschadigd net als een busje van de Tinkoff-Saxo ploeg. Tijdens de Vlaamse voorjaarsklassiekers heeft de ploeg het Parkhotel als uitvalsbasis. Ook afgelopen nacht was dit het geval na hun deelname aan de E3-Harelbeke. Voor het wielerteam is het verlies van drie van hun voertuigen alvast een groot verlies. Ook de wagen van de man uit Kortrijk die voor de ravage zorgde was rijp voor de schroothoop.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 maart 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws