BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Kuurne: Mardi Gras terug schot in de roos

Mardi Gras terug schot in de roos De Fransman Loic Thieulent heeft dinsdag met zijn paard Paladin Bleu de grote winterprijs op de hippodroom van Kuurne gewonnen. Naast deze wedstrijd waren ook nog elf andere drafwedstrijden gepland tijdens het grote evenement Mardi Gras. Ook dit jaar kon Mardi Gras terug op heel wat publieke belangstelling gaan rekenen. Niet minder dan zesduizend toeschouwers kwamen het evenement live meemaken.  In totaal namen aan alle wedstrijden samen 161 paarden deel.  Het evenement begon ’s middags reeds op het Kuurnse gemeentehuis waar vijf nieuwe leden werden toegevoegd aan de Confrérie van het Ezelskruiske. Dit jaar viel deze eer te beurt aan mevrouw Barbara Van Wonterghem, zaakvoerder van groep Huis van Wonterghem, de heer Raf Ghekiere, huidig voorzitter Cuerna  -vzw Kuurns Erfgoed, de heer Rudy Maes, zaakvoerder van Passim en Salons Cortina, de heer Geert Penez, voorzitter Kuurne-Brussel-Kuurne en de heer Tom Vandewoestijne, secretaris Gemeentelijk feestcomité Kuurne.

Bekijk HIER de fotoreportage

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 maart 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws