BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Sint-Eloois-Vijve: Bejaarde bestuurder rijdt in op geparkeerde bestelwagen

Bejaarde bestuurder rijdt in op geparkeerde bestelwagen Maandagavond heeft een bejaarde man in de Gentseweg voor heel wat ravage gezorgd. Toen de bejaarde bestuurder met zijn voertuig vanuit de richting Kortrijk de Gentseweg volgde liep het ter hoogte van de Spoorweglaan grondig fout toen hij met zijn voertuig op de pechstrook van de tegenovergestelde rijrichting terecht kwam en daar inreed op een bestelwagen, die door de klap  tegen een personenwagen terecht kwam. De bejaarde bestuurder die gewond raakte werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis van Waregem. Alle drie de voertuigen dienden getakeld te worden. De brandweer kwam ter plaatse om de parkeerstrook vrij te maken van olie en brokstukken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 maart 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws