BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Kortrijk: Brand in kelder toekomstig vlasmuseum

Brand in kelder toekomstig vlasmuseum

Dinsdagavond heeft het gebrand in de kelder van het gebouw waar in oktober het vlasmuseum zijn intrek in neemt gelegen in de Noordstraat.  Op het ogenblik van de feiten was niemand in het gebouw aanwezig.  Het was een toevallige voorbijganger die de zwarte rookpluim die opsteeg vooraan uit het gebouw opmerkte en de brandweer verwittigde.  De hevige rookontwikkeling die aanwezig was in de kelder van het gebouw hinderde echter de brandweer om meteen de vuurhaard te lokaliseren.  Pas na een grondige ventilatie van de kelder kon de oorzaak worden gevonden.  Bij laswerkzaamheden deze namiddag in de kelder moet er iets fout gelopen zijn waardoor na het vertrek van de arbeiders brand moet ontstaan zijn.  Het gebouw liep vooral rookschade op.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 april 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws
ChatGPT helpt je een lief vinden

ChatGPT helpt je een lief vinden

KORTRIJK – Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Ook de manier waarop mensen daten, wordt door de immer voorthollende evolutie beïnvloed. Zo